top of page
Search
  • shohnle

14 päivän Sukellus meditaation maailmaan -verkkokurssi 14.4. – 27.4.

Olisiko juuri nyt aika pysähtyä?


Juuri nyt maailmassa ympärillämme tapahtuu paljon, uutis- ja artikkelivirta täyttää tietoisuutemme, arjen käytännöt ovat muuttuneet radikaalisti, sosiaalinen elämä ja kontaktit ovat rajoittuneet. Helposti oma mieli ja ajatuksetkin juuttuvat raiteilleen, ahdistaa, pelottaa, stressi jumittaa mielen lisäksi kehon ja lamauttaa. Mitä jos yrittäisitkin itse hallita omaa mieltäsi ja ajatuksiasi? Löytäisit ympäröivän kaaoksen ja pelon keskeltä rauhan, tyyneyden ja tasapainon – oman zen tilasi - MEDITOIMALLA?


Sukellus meditaation maailmaan - verkkokurssi johdattaa sinut meditaation äärelle, tarjoaa inspiraatiota, motivaatiota ja auttaa sinut oman meditaatiosi alkuun. 14 pv:n verkkorkussilla avaamme meditaation maailmaa, selvitämme, mitä on meditaatio, saat tietoa meditaation hyödyistä ja ennen kaikkea saat joka päivä omaa harjoitteluasi tukevan meditaatiovideon, jossa pääset harjoittelemaan omaa meditaatiotasi erilaisin yksinkertaisin meditaatiotekniikoin. Tämä kurssi antaa sinulle eväät ja tuen omaan meditaatioharjoitukseesi, saat joka päivä 15 min infopaketin + meditaatioharjoituksen videona, opettajan avun ja tuen ja ryhmän yhteisen keskustelun ja pohdinnan.


Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta meditaatiosta, joogasta, mindfulnessista – tule mukaan sellaisena kuin olet.


Kurssin toteutetaan osallistujien kesken suljetussa FB-verkkoryhmässä, johon joka päivä tulee ohjaajan uusi, n. 15 min kestävä meditaatiovideo (voit katsoa videon livelähetyksenä tai silloin kuin haluat ja myös palata videoon), ohjeet ja kommentit, lisäksi ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia.


Ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, ayuruveda elämäntapaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)

Hinta: 40 e

Sitova ilmoittautuminen ja maksu 12.4. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila (kohdasta kurssit) Minimiosallistujamäärä 7 osallistujaa.

Ilolle vastaamme kysymyksiisi ja annamme lisätietoja: sanna@zentila.fi.bottom of page