top of page
Search
  • shohnle

14 pv CORE kuntoon – verkkokurssi 14.4. – 27.4.2020

Löydä syvät lihaksesi, hyvä ryhti ja kehonkannattelu! Haasta oma coresi - 14 päivää, 15 minuuttia per päivä keskivartalon treeniä!


CORE kuntoon – verkkokurssilla pääset 14 pv:n ajan haastamaan kehosi ydintä, keskivartalon syviä lihaksia. Syvät keskivartalon lihakset ovat hyvän ryhdin ja asennon hallinnan perusta. Useasti selkävaivat helpottavat, kun keskivartalon lihakset ovat kunnossa, tällöin pinnallisten lihasten kireydetkin monesti helpottavat ja hyväryhtisessä asennossa on myös helpompi hengittää. Kurssilla saat joka päivä uudet täsmäharjoitteet, helpon, haasteellisen ja eri versiot liikkeistä, ohjeet, neuvonnan, vinkit ja opastuksen keskivartalon lihasten harjoittamiseksi. Coreasi, erityisesti syviä vatsa- ja selkälihaksiasi, vahvistetaan monin vaihtelevin, erilaisin ja hauskoin liikkein ja rytmityksin, niin tasapainon kuin punnerrustenkin kautta.


CORE kuntoon- verkkokurssi sopii kaikille – tule mukaan sellaisena kuin olet!


Kurssin toteutetaan osallistujien kesken suljetussa FB-verkkoryhmässä, johon joka päivä tulee ohjaajan uusi, n. 15 min kestävä harjoitusvideo (voit katsoa videon livelähetyksenä tai silloin kuin haluat ja myös palata videoon), ohjeet ja kommentit, lisäksi ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia.


Ohjaajana: Miisa Pirkkanen, koulutettu hieroja, ryhmäliikuntaohjaaja, RYT200 -aikuisten joogaohjaaja


Hinta: 40 e


Sitova ilmoittautuminen ja maksu 12.4. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila (kohdasta kurssit) Minimiosallistujamäärä 7 osallistujaa)

Ilolle vastaamme kysymyksiisi ja annamme lisätietoja: miisa@zentila.fi.
bottom of page