top of page
Search
  • shohnle

Breathe! Hengitä ja vapaudu – work shop perjantaina 26.4. klo 17.30-19.15

Miten sinä hengität? Tuntuuko hengityksesi välillä pinnalliselta, pitääkö sinun huokailla syvään, tuntuuko, että hengitys on työlästä? Stressi, kiire, huono asennot ja yleisesti nykypäivän elämäntavat kuormittavat kehoamme ja vaikuttavat hengitykseemme ja eritysesti palleaan monella tasolla. Hengityksellä on monitahoisisia vaikutuksia kehoomme - hengitys on elämän perusedellytys ja syvä ja vapaa hengitys terveytemme perusta. Hengitys on myös avain keho-mieli-yhteyden löytymiseen - syvä, rauhallinen hengitys rentouttaa niin kehon kuin rauhoittaa mielen. Kun hengitys on helppoa ja vapaata, myös mieli on vapaa ja kevyt.


Tämä workshop johdattaa sinut hyvän hengityksen äärelle. Käymme läpi hengityksen anatomiaa ja fysiologiaa, rentoutamme helpoin joogaharjottein kehomme kireyksiä, erityisesti rintakehää ja palleaa ja teemme lempeitä hengitysharjoituksia. Tavoitteenamme on vapauttaa ja tehostaa hengitystä. Sopii kelle tahansa, astmaatikot ja allergikot erityisesti hyötyvät tästä hengitystä avaavasta workshopista.

Tule mukaan löytämään oma hengityksesi samalla rauhoittuen ja rentoutuen.


ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja


Hinta: 20 e tai 2 krt 10 kerran kortista


Sitova ilmoittautuminen ke 24.4. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti! (max. 12 osallistujaa, min. 7 osallistujaa)


bottom of page