top of page
Search
  • shohnle

Ilmoittautuminen alkanut vanhempi-lapsi-jooga ja lasten jooga -kursseille

Vanhempi-lapsi-jooga-kurssi tiistaisin klo 10-11


Vanhempi-lapsi (0-3 v.) - jooga on vanhemman ja lapsen yhteinen joogatunti, jossa lapset ovat aktiivisesti mukana ikänsä mukaisesti sylissä tai itse joogaten. Vanhemmalle tunti tarjoaa kehoa voimauttavan, vahvistavan ja avaavan, ja myös mieltä rauhoittavan joogaharjoituksen yhdessä oman lapsen kanssa. Tavoitteena on erityisesti auttaa äidin kehoa palautumaan raskauden ja äityiden muutoksista. Tunti etenee lasten tahtisesti myös leikin varjolla. Tunti tarjoaa vanhemmalle ja lapselle aitoa läsnäoloa ja vahvistaa lapsen ja vanhemman suhdetta toisiinsa. Vanhempi-lapsi-joogaan voi tulla myös vauvan ja isosiskon/veljen kanssa. Sopii mainiosti ihan vasta-alkajillekin, sinulla ei tarvitse olla joogakokemusta ennestään.


8.1. - 31.5.2019 (23 kertaa, hiihtolomalla ti 19.2. ja pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 23.4. ei joogailla) 170 e.


Ryhmäkoko on rajattu, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi sinulle ja lapsellesi!


Ilmoittautumiset ja kyselyt: sanna@zentila.fi
LASTEN JOOGAA (6-9 v.) MAANANTAISIN KLO 17-18


Lasten jooga tarjoaa lapselle luovaa liikkumisen iloa ja hetken aikaa rauhoittua. Lasten joogassa käytämme mielikuvitusta ja samalla harjoitamme keskittymistä, hengitystä, tasapainoa, kehonhallintaa ja opimme tietoista rentoutumista. Mieli ja tunteet rauhoittuvat, motoriikka kehittyy, oma kehonkuva vahvistuu ja keskittyminen helpottuu. Lasten jooga on ennen kaikkea hauskaa ja kivaa! Lasten joogaharjoitukset on suunniteltu aina kullekin ikäryhmälle sopiviksi, mielekkäiksi ja turvallisiksi.


7.1. - 30.5.2019 (hiihtolomalla ma 18.2. ja pääsiäismaanantaina 22.4. ei joogailla) 23 kertaa 168 e. Sisarukset 158 e/lapsi.


Ryhmäkoko on rajattu, joten toimi nopeasti ja varaa lapsellesi paikka mieltä ja kehoa tasapainottavan harrastuksen parissa!


Ilmoittautumiset ja kyselyt: sanna@zentila.fi.bottom of page