Search
  • shohnle

Jihuu! Lähitunnit alkavat jälleen 29.4.2021!

AVI:n päätöksen mukaan sulkutilan purkamisesta 28.4., pääsemme aloittamaan 29.4., jälleen tunnit paikan päällä! Lähituntien lisäksi voit edelleen osallistua tunneille myös zoomin kautta onlinessa.


Lähitunneilla ryhmäkokomme on rajoitettu 29.4. alkaen 8 lähiosallistujaan, jotta voimme pitää huolta riittäväistä turvaväleistä.


Siivoamme ja desinfioimme pintoja tunnollisesti, muistathan tunnille tullessasi pestä kädet ja käyttää käsidesiä, jota on tarjolla. Välineemme ovat hygieniasyistä rajoitetusti käytössä, ota mukaan oma joogamatto, viltti, iso pyyhe ja vesipullo.

Ilmoittautuminen tuttuun tapaan www.varaaheti.fi/zentila (joko tunnit tai online-tunnit) 3 h ennen tunnin alkua, aamu- ja erikoistunneille edellisenä iltana. Peruuttamattomista varauksista joudumme perumaan maksun.


Tuntiessasi olosi yhtään kipeäksi tai jos perheessäsi tai lähipiirissäsi on korona-altistus, jää silloin kotiin.


Online-tunneille ilmoittautuminen ja peruutus myös viimeistään 3 h ennen tuntia, aamu- ja erikoistunneille ed. iltana, jotta ehdimme lähettää sinulle linkin tunnille. Tunneillemme on 4 tai 5 osallistujan minimi (lähi- ja online-osallistujat yhteensä), jotta tunti toteutuu.


Seuraamme ja noudatamme tarkoin viranomaisten, AVIN, STM:n ja THL:N ohjeita, jotta voimme turvallisesti jatkaa joogailua ja pitää huolta itsestämme ja toisistamme.

Nyt jos koskaan pidä kiinni omasta harjoituksestasi - ilolla odotamme sinua tunneillemme! Tavataan joogamatolla joko paikan päällä tai onlinessa!