top of page
Search
  • shohnle

JOHDTUS CHAKROIHIN -kurssi maanantaina: 20.9., 27.9. ja 4.10. klo 18.00-19.45

Ymmärrä itseäsi ja ympäristösi uudella tavalla chakrojen kautta. Kurssi tutustuttaa sinut chakrojen maailmaan auttaen sinua ymmärtämään itseäsi, tunnetilojasi, reaktioitasi ja vointiasi sekä antaa sinulle käytännön harjoitteita tasapainottamaan omaa chakrajärjestelmääsi.


Tutustumme chakroihin teorian ja käytännön harjoitusten kautta. Saat tietoa chakroista ja chakrojen vaikutuksesta elämäntilanteisiin, hyvinvointiin, tunteisiin, yleiseen energiaasi ja teemme chakroja avaavia, tasapainottavia ja hoitavia kundaliinijoogaan pohjautuvia jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Samalla opit kuuntelemaan tarkemmin omaa sisäistä ääntäsi, intuitiotasi ja omaa kehoasi.


Mukaan mukavat vaatteet, joogamatto, juomapullo ja viltti.


Voit osallistua kurssille joko paikan päällä tai onlinena zoomin välityksellä. (Voit myös saada tallenteen kurssikerrasta, jos joku kerta et pääse mukaan kurssiajankohtana)


ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja, ayurveda elämäntapaohjaaja


Hinta: 6 krt 10- tai 5 kerran kortilta, 75 e kausikortilla, kertamaksu 80 e.


Sitova ilmoittautuminen pe 17.9. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila (paikan päällä: kohta ”kurssit”, online: kohta ”online-tunnit”). Paikkoja paikan päällä rajoitetusti (max. 10 osallistujaa, min. 6 osallistujaa), joten toimi nopeasti.
bottom of page