Search
  • shohnle

Jooga ja eteeriset öljyt perjantaina 13.3. klo 17.30 – 19.15

Oletko kiinnostunut, miten eteeriset öljyt voivat vaikuttaa hyvinvointiisi? Haluaisitko yhdistää eteeriset öljyt omaan joogaharjoitukseesi ja arkielämääsi hyvinvointiasi tukemaan? Tämä workshop tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea joogan ja eteeristen öljyjen hyvää tekevät vaikutukset yhdessä. Aloitamme workshopin joogaharjoituksella, jota eri eteeriset öljyt tukevat eri tuoksuin ja vaikutustavoin harjoituksen eri vaiheessa. Joogaharjoituksen jälkeen sulattelemme kokemaamme keskustellen ja kuulet perustiedot eteeristen öljyjen käytöstä, ja vaikutuksista ja esittelemme omat suosikkiöljymme.


Vaikka jo aiemminkin olisit eteerisiin öljyihin tutustunut ja osallistunut workshopiimme, niin tule mukaan syventämään tietojasi, ja ennen kaikkea kokemaan syvällinen, usean tason joogaharjoitus, jossa yhdistyvät eteeristen öljyjen terapeuttiset vaikutukset ja joogan kokonaisvaltainen keho-mieli-kokemus.


Ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, ayuruveda -elämäntapaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)


Hinta: 25 e tai 2 krt 10 kerran kortista


Sitova ilmoittautuminen 11.3. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti! (max. 12 osallistujaa, min. 7 osallistujaa)