top of page
Search
  • shohnle

JOOGAA MIEHILLE - ALKEISKURSSI 19.10 – 2.11. (3 krt) maanantaisin klo 19.00-20.30

Jos et mahtunut mukaan ensimmäisille miesten omalle kurssillemme - tässä on sinulle uusi mahdollisuus!


Joogaa Miehille on miesten oma joogakurssi, joka etenee konstailematta ja suoraviivaisesti johdattaen miehet joogan maailmaan. Onko jooga miehille erilaista, vaikka jooga-asennot ovat kuitenkin samat niin perusjoogassa kuin miesten joogassakin? Miehet kohtaavat omat haasteensa niin joogamatolla kuin maton ulkopuolella. Liikunnan saralla usein treeni keskittyy voiman ja nopeuden harjoitteluun, jättäen venyttelyn ja kehon rentoutuksen liian vähälle huomiolle. Kurssilla lähestymme joogaa maskuliinisesta näkökulmasta ja miesten tarpeet huomioiden.


Hyvä mies, lähde mukaan tutustumaan ikiaikaiseen itsehoitomenetelmään - joogaan, parantamaan liikkuvuutta, kehittämään tasapainoa ja rentoutumaan. Kurssi sopii kaikille miehille ja oiva lähtökohta tälle miesten joogakurssille on ”jäykkä kuin laskettelumono”!


Ohjaaja: Ville Tarpila, RYT-200 joogaohjaaja

Ville löysi itsensä joogamatolta ensimmäisen kerran vuonna 2011, jooga vei miehen mukanaan ja 2019 Ville valmistui joogaohjaajaksi Shiva Rishi Yoga School:sta, Keralassa Intiassa. Ville pyrkii tunneillaan huomioimaan erilaisista lähtökohdista ponnistavien henkilöiden haasteet, ja tärkeää hänelle on luoda näkyvä ja ymmärrettävä kokemus kehon, mielen ja hengityksen välisestä yhteydestä. Ville ohjaa lempeällä, mutta lujalla otteella, sopivasti haastaen, ilman tarvetta puristamiseen tai turhaan voiman käyttöön.

Hinta: 75 e


Sitova ilmoittautuminen ma 12.10. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila.

Paikkoja rajoitetusti (max. 10 osallistujaa, min. 7 osallistujaa), joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi miehiselle joogamatkalle!


bottom of page