top of page
Search
  • shohnle

Joogaa Miehille -workshop su 25.7.2021 klo 10-13

Joogaharjoitus on yhä useamman miehen työkalu itsestä huolehtimiseen! Joogassa yhdistyvät voima, notkeus, tasapaino, rentoutus, ja mielen vakaus, sen harjoittelu ja ylläpito. Usein kuitenkin joogaharjoituksen aloittaminen saattaa jännittää, sillä ajatellaan, että ei ole tarpeeksi notkea tai mitä jos olenkin ainoa mies koko tunnilla.

Ei huolta, tämä työpaja on vain miehille ja "jäykkä kuin rautakanki" on hyvä lähtöasetelma osallistumiseen.


Teemme lempeästi avaavan joogaharjoituksen. Tutustumme meditaatioon ja pysähdymme hetkeksi perusasioiden äärelle pohtimaan elämää ja olemista. Työpaja sopii ensikertalaisille ja hetken aikaa jo jooganneille.

Työpajan jälkeen on mahdollista liittyä seuraan ja lähteä Kuusijärvelle syömään, saunomaan ja uimaan omakustanteisesti.


Ohjaaja: Ville Tarpila, RYT-200 joogaohjaaja

Ville löysi itsensä joogamatolta ensimmäisen kerran vuonna 2011, jooga vei miehen mukanaan ja 2019 Ville valmistui joogaohjaajaksi Shiva Rishi Yoga School:sta, Keralassa Intiassa. Ville pyrkii tunneillaan huomioimaan erilaisista lähtökohdista ponnistavien henkilöiden haasteet, ja tärkeää hänelle on luoda näkyvä ja ymmärrettävä kokemus kehon, mielen ja hengityksen välisestä yhteydestä. Ville ohjaa lempeällä, mutta lujalla otteella, sopivasti haastaen, ilman tarvetta puristamiseen tai turhaan voiman käyttöön.


Hinta: 50 e


Sitova ilmoittautuminen ti 20.7. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti (max. 10 osallistujaa, min. 5 osallistujaa), joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi miehiseen jooga workshopiin ja tule nauttimaan kesäpäivästä joogan pariin Zen Tilaan.
bottom of page