top of page
Search
  • shohnle

JOOGAN ALKEISKURSSI 5 krt 11.1. - 8.2.2020 LAUANTAISIN KLO 10.15-11.15

Joogan alkeiskurssi tutustuttaa sinut joogailuun lempeän perusteellisesti. Harjoittelemme joogan perusasanoita (asentoja), tutustumme erilaisiin hengitysharjoituksiin, opettelemme tietoisesti rauhoittumaan ja keskittymään ja hieman tutustumme myös joogan filosofiseen puoleen ja meditaatioon. Miksi sitten joogailla? Jooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja tasapainoa, vapauttaa kehon kireyksiä, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja auttaa löytämään kehon ja mielen harmonian, jolloin keho ja mieli rentoutuvat ja voit paremmin.


Pieni ryhmäkoko mahdollistaa henkilökohtaisen opastuksen ja ohjauksen.

Mukaan mukavat, joustavat vaatteet, oma jooga/jumppamatto (tarvittaessa voit myös vuokrata meiltä maton 2 eurolla) ja juomapullo.


Ohjaajina:

SANNA HÖHNLE, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)

MIISA PIRKKANEN, koulutettu hieroja, RYT200-joogaohjaaja


Hinta: 60 e tai 5 kertamaksua 10 kk-kortista


Sitova ilmoittautuminen ma 6.1. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti (max. 12 osallistujaa, min. 7 osallistujaa), joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi joogan maailmaan.bottom of page