top of page
Search
  • shohnle

JOOGAN ALKEISKURSSI verkossa 17.4. – 8.5. 4 krt. PERJANTAISIN KLO 17.30-18.45

Suosittu joogan alkeiskurssimme toteutetaan vallitsevan poikkeustilanteen takia verkossa!


Joogan alkeiskurssi tutustuttaa sinut joogailuun lempeän perusteellisesti. Harjoittelemme joogan perusasanoita (asentoja), tutustumme erilaisiin hengitysharjoituksiin, opettelemme tietoisesti rauhoittumaan ja keskittymään ja hieman tutustumme myös joogan filosofiseen puoleen ja meditaatioon. Miksi sitten joogailla? Jooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja tasapainoa, vapauttaa kehon kireyksiä, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja auttaa löytämään kehon ja mielen harmonian, jolloin keho ja mieli rentoutuvat ja voit paremmin.


Opetus pidetään perjantaisin klo 17.30-18.45 interaktiivisena livelähetyksenä. Livelähetys-opetuksen lisäksi saat käyttöösi myös tunnin videona, eli voit palata opetuksen videon kautta. Kurssinosallistujilla on myös käytössä oma fb-ryhmän, jossa opettaja jakaa vinkkejä ja ohjeita ja osallistujat voivat myös kysellä neuvoja opettajalta, jakaa kokemuksiaan ja keskustella. Livelähetykseen voit osallistua tietokoneen, tabletin tai kännyn kautta, saat linkin, jota kautta pääset mukaan.


Ohjaajina:

SANNA HÖHNLE, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)

MIISA PIRKKANEN, koulutettu hieroja, RYT200-joogaohjaaja


Hinta: 55 e


Sitova ilmoittautuminen ja maksu 15.4. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila (kohdasta kurssit) Minimiosallistujamäärä 7 osallistujaa.

Ilolle vastaamme kysymyksiisi ja annamme lisätietoja: info@zentila.fi.

Juuri nyt tee hyvää itsellesi, kehollesi ja mielellesi - varaa oma paikkasi joogan maailmaan.bottom of page