top of page
Search
  • shohnle

Käsilläseisonta – workshop lauantaina 4.12. klo 14-16

Hartaasti pyydetty ja kovasti odotettu – upea ja taitava Irinja Teikari johdattaa sinut käsilläseisonnan maailmaan! Workshopissa nimensä mukaisesti harjoittelemme käsilläseisontaa erilaisin valmistavin harjoittein, käytämme seinää apuna ja osallistujien tason mukaan, harjoittelemme myös ilman seinää.


Työpaja sopii erinomaisesti joogan harrastajille, jotka haluavat lisää haastetta harjoitukseensa ja yhtä lailla kenelle tahansa käsilläseisonnan harjoittelusta innostuneelle! Workshopiin tullaksesi sinun ei tarvitse osata käsilläseisontaa. Kurssi on suunnattu aloittelijoille ja jo hieman käsilläseisontaa taitaville osallistujille.


ohjaajana: Irinja Teikari, RYT200-joogaopettaja ja tanssija.


Irinja on harjoittanut joogaa monien vuosien ajan ja kouluttautunut joogaopettajaksi Intiassa vuonna 2016 ja opettaa joogaa ja tanssia eri studioilla ja kuntosaleilla Helsingin seudulla. Käsilläseisonnasta Irinja innostui muutamia vuosia sitten ja on opiskellut tätä taitoa erilaisilla kursseilla ja yksityistunneilla. Opettajana Irinja on innostava, ja kannustaa ihmisiä tutustumaan omaan kehoonsa liikkeen ja ilon kautta. Lisää Irinjasta: www.irinjateikari.com


Hinta: 3 krt 10- tai 5 kerran kortista, kausikortilla 37,50 e, kertamaksuna 42 e.


Haasta itsesi ja koe maailma ylösalaisin käsillä seisoen!


Sitova ilmoittautuminen ja maksu ma 29.10.2021. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja paikan päällä rajoitetusti (max. 11 osallistujaa, min. 6 osallistujaa), joten toimi nopeasti.
bottom of page