top of page
Search
  • shohnle

Lähituntimme alkavat jälleen 1.6. ja online tunnit jatkuvat!

ILOISIA UUTISIA ZEN TILASTA! Kesän lukkari ja LÄHItunnit Zen Tilassa ja lähituntien online-lähetys starttaavat ensi maanantaina 1.6.2020 ja tänä kesänä tuntimme pyörivät ihan koko kesän!


Jatkossa sinulla on siis mahdollisuus tulla paikan päälle Zen Tilaan joogaamaan tai osallistua samaan tuntiin kotoa/mökiltä/puistosta/rannalta/mistä vain online-lähetyksessä.


Lähituntien maksimiosallistujamäärä on ainakin näin kesän alussa 10 osallistujaa. Onlinelähetyksessä ei ole maksimimäärää, eli jos et mahdu lähitunnille, niin varaa itsellesi paikka onlinetunnilta 😊. Minimimäärä on 4 osallistujaa lähitunnille 3 h ennen tuntia (tällöin myös online-lähetys toteutaan).


OHJEITA LÄHITUNNEILLE TULIJOILLE:


Tule tunnille ainoastaan terveenä. Aina, mutta erityisesti koronaviruksen vielä jyllätessä, on ehdottoman tärkeää, että et tule tunnille sairaana. Peruuta paikkasi viimeistään 3 h ennen tunnin alkua.


Ota tunnille mukaan OMA matto, iso pyyhe ja juomapullo ja viltti. Zen Tilan välineet ovat rajoitetusti käytössä (viltit eivät ole käytössä, bolstereiden päälle tarvitset oman ison pyyhkeen). Toistaiseksi tee- ja muu tarjoilu ovat tauolla.

Tullessasi tunnille käy pesemässä kädet ja tarvittaessa käytä käsidesiä (vessasta löytyy niin saippuaa, paperipyyhkeitä kuin käsidesiäkin)


Puhtaus ja hygieenisuus ovat aina olleet meille kunnia-asia. Nyt koronavirusaikana kiinnitämme erityistä huomiota hygieenisuuteen ja samaa kauniisti pyydämme myös teiltä. 😊


OHJEITA ONLINE-TUNNEILLE OSALLISTUJILLE:


Ilmoittaudu tunnille viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin ehdit saada sähköpostiisi linkin zoom-lähetykseen, jota kautta pääset osallistumaan tunnille. Online-tunti järjestetään, jos lähitunnille on vähintään 4 osallistujaa. Käytä joko voimassa olevaa korttiasi, klikkaa varausjärjestelmässä ”varaa ja maksa” tai jos sinulla ei ole korttia, osta haluamasi kortti varausjärjestelmästä ja ilmoittaudu tunnille ja maksa tunti ostamallasi kortilla.


YLEISIÄ OHJEITA:


10-kerran kortit, kk-kortit ym. jatkavat voimassa oloaan 1.6. alkaen, tullessasi tunnille lisäämme korttiisi lisäaikaa ”sulkuajamme” verran. Kortit käyvät lähi- ja online-tunneille. Jotta jatkossa lähikontakteja olisi mahdollisimman vähän, varatessasi paikan tunnille, klikkaa ”varaa ja maksa”. Tällöin olet automaattisesti jo kortiltasi veloittanut maksun ja meillä on paikan päällä vähemmän ”kassaliikennettä”. Voit jatkossa ostaa kaikki kortit (paitsi alennuskortit tai jos käytät eri liikuntamaksusovelluksia – ne hoidetaan paikan päällä). Voit peruuttaa lähi- ja onlinetunnin 3 h ennen tunnin alkamista, tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen ja joudumme myös veloittamaan tunnin – näin varmistamme, että kaikki halukkaat pääsevät tunnille, eikä rajalliset lähipaikat jää käyttämättä.


Voi kuinka suurella ilolla odotamme teidän tapaamistanne niin ihan lähitunnilla kuin online-tunnin merkeissäkin. Olet sydämellisesti tervetullut tunneillemme!!bottom of page