top of page
Search
  • shohnle

Laskeudu jouluun - tunnit

Joulunaikaankin joogaillaan ZenTilassa, luvassa ihania jouluisia erikoistunteja normiviikkotuntien lisäksi:


Joulun tuoksua -Jooga la 19.12. klo 9-10


Antaudu joulun tunnelmaan kokien joogan ja eteeristen öljyjen hyvää tekevät vaikutukset yhdessä!


Teemme kehoa ja mieltä voimauttavan ja tasapainottavan, tunteita avaavan ja sydämen ja keuhkojen energiota voimistavan yin-yang joogaharjoituksen, jota tukevat jouluisat eteeriset öljyt eri tuoksuin ja vaikutustavoin.

Tervetuloa kokemaan jouluisa, syvällinen, usean tason joogaharjoitus, jossa yhdistyvät eteeristen öljyjen terapeuttiset vaikutukset ja joogan kokonaisvaltainen keho-mieli-kokemus.


Voit osallistua tunnille niin paikan päällä (max. 9 osallistujaa) tai kotisaliltasi etänä onlinen välityksellä (tällöin tosin eteeristen öljyjen vaikutus ei netin kautta välity, mutta itse harjoituksesta pääset nauttimaan 😊.)


Ohjaajana: Sanna


Hinta: 1 krt 10- tai 5 kerran kortilla tai kausikortilla tai kertamaksu 17 e.


Varaa paikkasi viimeistään pe 18.12. klo 20: www.varaaheti.fi/zentila

.

Joulun taikaa Yin&Yang Jooga ma 21.12. klo 17.30-19


Unohda kiire ja stressi, rauhoitu ja avaa sydämesi joulun tunnelmalle joogaten. Tämä jouluinen joogatunti haastaa kehosi voiman ja mielesi fokuksen, vapauttaa kireydet, rentouttaa, rauhoittaa ja avaa sydämesi ja eheyttää sinut kokonaisvaltaisesti rauhaan ja joulun tunnelmaan. Tunnilla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla yin&yang, bhakti&shakti, voima ja rentous, dynaamiset vahvat asanat, terapeuttinen liike ja meditatiivinen laskeutuminen joulun ja omaan rauhaasi.


Ohjaajana: Sanna


Voit osallistua tunnille niin paikan päällä (max. 9 osallistujaa) tai kotisaliltasi etänä onlinen välityksellä. Varaa paikkasi viimeistään 5 h ennen tunnin alkua: www.varaaheti.fi/zentila.


Hinta: 1 krt 10- tai 5 kerran kortilla tai kausikortilla + 6 e lisämaksu tai kertamaksu 23 e.


Joulun YinJooga ti 22.12. klo 18.15-19.15


Pysähdy, hengitä, antaudu – laskeudu joulun hetkeen.


Joulun YinJooga on terapeuttinen, mieltä rauhoittava, kehoa rentouttava ja tunteita vapauttava joogaharjoitus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden laskeutua ja pysähtyä jouluun ja olla läsnä itsessäsi ja omassa kehossa. Teemme lempeän voimakkaita, erityisesti sydämen energiaa avaavia asanoita, käyttäen avuksi kehon omaa vapauttavaa liikettä ja hengitystä, jolloin kehon kireydet vapautuvat, mieli rauhoittuu ja kuulet oman sydämesi äänen. Anna kehosi rentoutua, mielesi hiljentyä ja sydämesi avautua jouluun.


ohjaajana: Sanna


Voit osallistua tunnille niin paikan päällä (max. 9 osallistujaa) tai kotisaliltasi etänä onlinen välityksellä. Varaa paikkasi viimeistään 5 h ennen tunnin alkua: www.varaaheti.fi/zentila.


Hinta: 1 krt 10- tai 5 kerran kortilla tai kausikortilla tai kertamaksu 17 e.bottom of page