top of page
Search
  • shohnle

Livelähetystuntimme alkavat ma 30.3.!

Normaalit tuntimme Zen Tilan -tiloissa ovat tällä hetkellä jäähyllä vallitsevan poikkeustilanteen johdosta. Omalta osaltamme haluamme tukea ihmisten terveyttä ja estää riskejä tautitartunnoille. Jotta kuitenkin pääsisit omaan zentilaasi, asetu kotonasi joogamatollesi, unohda hetkeksi maailma ympärilläsi ja omistaudu omalle hyvälle olollesi Zen Tilan livelähetystunneilla!


Aloitamme säännölliset livelähetystuntimme maanantaina 30.3.2020:


Maanantaina klo 17.45-18.45: Pilates (ohjaajana Sanna)

Tiistaina klo 17.30-18-30: Terapeuttinen YinJooga (ohjaajana Sanna)

Keskiviikkona 17.30-18.30: CoreJooga (ohjaajana Miisa)

Torstaina 17.30-18.30: Yin&YangJooga (ohjaajana Miisa)

Hinta: 10 e /tunti

Varaa ja maksa paikkasi tunnille www.varaaheti.fi/zentila (maksu tapahtuu varauksen yhteydessä kortilla tai verkkopankin kautta) viimeistään 1 h tunnin alkua. Minimiosallistujamäärä on 5 hlöä (viimeistään 1 h ennen tunnin alkua), maksimiosallistujamäärää näissä live-tunneissa ei ole! Normaalit kk-kortit ja muut sarjakortit eivät käy näiden tuntien maksuun, niiden voimassaoloaikaa pidennetään.

N. 1 h ennen tunnin alkua saat varaussysteemissä antamaasi sähköpostiin linkin, jota kautta pääset klikkautumaan mukaan tunnille. Klikkaathan itsesi viimeistään 5 min ennen tunnin alkua tunnille, jotta pääsemme aloittamaan tunnin ajoissa. Käytämme zoom-sovellutusta, joka toimii niin kännyssä, tabletilla tai tietokoneella. Lataa sovellus kännykkääsi ja tablettiin jo etukäteen: www.zoom.us.

Jatka siis joogailua turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessamme, luo oma zentilasi kotiisi. 😊 Meidän pikkuisen Zen Tilan tilanne on erittäin haasteellinen tällä hetkellä. Me hartaasti toivomme, että Zen Tila selviää tämän kriisin yli, ja voimme jatkaa toimintaamme jatkossakin uskoen ja toteuttaen filosofiaamme, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään oloon, joogailuun ja hyvän olon tunneille. Tähän mottoomme pohjautuen hintapolitiikkamme on ollut mahdollisimman asiakasystävällinen, ja olemme pitäneet tuntimaksumme varsin edullisina. Normaalioloissa olemme juuri ja juuri selvinneet, mutta tämä tilanne ajaa meidät vakavaan kassakriisiin, kun tuloja (tai säästöjä) ei ole, mutta kiinteät kulumme juoksevat.

Sinä rakas asiakkaamme voit auttaa – TULE MUKAAN LIVELÄHETYSJOOGIIMME! Samalla tuet meidän selviytymistämme, ja pystymme ja pääsemme toivottavasti jatkamaan toimintaamme ja yhteisiä joogatunteja entistä vahvempina, lempeämpinä, viisaampina, ymmärtäväisempinä ja uusille asioille suopeampina. ❤️bottom of page