top of page
Search
  • shohnle

Nada Yoga - Mantra & Liike LAUANTAINA 11.9.2021 KLO 10-12

Yhteys äänen kautta (Nada Yoga – union through sound) on aina kuulunut luonnollisella tavalla joogaan, ja sen on sanottukin olevan joogan yksi tehokkain muoto saavuttaa yhteys itseen ja meditatiiviseen mielen rauhaan. Koko joogatraditiohan on siirtynyt sukupolvelta toiselle oraalisena laulannan kautta ja tullut vasta myöhemmin kirjatuksi. Keho soi ja ottaa vastaan äänen värähtelyjä. Ääni on yksi energian muoto ja mitä yksinkertaisempi ja toistuvampi harjoitus, sitä syvemmälle tietoisuuteen se menee.


Meillä kaikilla on luontainen kaipaus sisäiseen rauhaan ja harmoniaan. Äänen jooga vie mukanaan matkalle, jossa voimme “kadottaa itsemme” ja hetkeksi kokea suuren yhteyden sisäiseen rauhaan, hiljaisuuteen ja onnellisuuteen.


Nada Yoga -workshopissa yhdistämme lempeää rauhallista joogan liikettä ja yksinkertaisia ääni- ja mantraharjoituksia, jotka soveltuvat täysin vasta-alkajista jo pidemmälle edistyneisiin.


Voit osallistua workshopiin paikan päällä tai onlinessa zoomin välityksellä.


ohjaajana: Sanna Kokkonen-White, joogaopettaja (E-RYT 500, YACEP), -kouluttaja ja -mentori


Hinta: 40 euroa tai 3 krt 10- tai 5 kerran kortista. Kausikortilla 37,50 e.


Löydä oma äänesi, äänesi voima ja sisäinen rauha ja tasapaino – varaa oma paikkasi tähän ainutlaatuiseen workshopiin!


Sitova ilmoittautuminen ke 8.9. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila (tunnit - paikan päällä tai online-tunnit online, zoomin kautta). Paikkoja paikan päällä rajoitetusti (max. 10 osallistujaa, min. 6 osallistujaa), joten toimi nopeasti.
bottom of page