top of page
Search
  • shohnle

Niska, hartiat ja selkä - vapaaksi kireyksistä! -kurssi

ti 12.5. ja ti 19.5. klo 18.45-19.30 + 4 n. 15 min videot

Vapaudu jumituksista, kireyksistä ja jomotuksista - tilalle rentoutta, liikkuvuutta ja vapautta niskaan, hartioihin ja selkään!


Kurssilla vahvistamme selän, keskivartalon ja niska- ja hartia-alueen usein liian heikkoja syviä tukilihaksia, haemme selkärankaan lisää liikkuvuutta ja joustavuutta, vapauttamme ja rentouttamme usein ylirasittuneita ja kireitä niska-hartia- ja selän pinnallisia lihaksia. Samalla parantuvat myös kehotietoisuutesi, ryhtisi ja asennon hallintasi, jotka usein ovat niska-hartia- ja selkäongelmien taustalla. Jumitukset ja kireydet väistyvät, ja kehosi ja mielesi rentoutuvat ja vapautuvat.

Kurssi sisältää zoomin kautta 2 interaktiivista livelähetystuntia (tiistai klo 18.45-19.30) sekä livelähetyksen videot (jos et pääse osallistujaan itse livelähetykseen ja jos haluat palata ja tehdä tunnin uudestaan) ja lisäksi saat 4 n. 15 min videot, ohjaajan ohjeet ja neuvot omatoimiseen harjoitteluun ja henkilökohtaisen tuen. Voit osallistua kurssille siis livenä tai silloin kun sinulle sopii.


Tämä terapeuttinen intensiivikurssi sopii kaikille niska-hartia-selkävaivoista kärsiville ja toimii erinomaisesti myös ennaltaehkäisevästi, jos tiedät esim. työsi kuormittavan niska-hartia-selkä-aluetta.


Ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, ayuruveda elämäntapaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)


Hinta: 30 e


Sitova ilmoittautuminen 12.5. mennessä: sanna@zentila.fi. Minimiosallistujamäärä 7 osallistujaa.


Kurssiosallistujille lähetetään sähköpostitse maksuohjeet ja ohjeet livelähetyksiin osallistumisesta.


Ilolle vastaamme kysymyksiisi ja annamme lisätietoja: sanna@zentila.fi.bottom of page