top of page
Search
  • shohnle

Ohjeita tunneille

Zen Tilassa tunnit jatkuvat toistaiseksi normaalisti - voit osallistua tunneillemme niin paikan päällä kuin onlinena zoomin välityksellä "kotisaliltasi".


Ryhmäkokomme on rajoitettu 30.11. - 18.12 max. 9 lähiosallistujaan, jotta voimme pitää huolta turvaväleistä. Siivoamme ja desinfioimme pintoja tunnollisesti, muistathan tunnille tullessasi pestä kädet ja käyttää käsidesiä, jota on tarjolla. Välineemme ovat hygieniasyistä rajoitetusti käytössä, ota mukaan oma joogamatto, viltti, iso pyyhe ja vesipullo.


Tuntiessasi olosi yhtään kipeäksi tai jos perheessäsi tai lähipiirissäsi on korona-altistus, jää silloin kotiin. Voit peruuttaa tuntipaikkasi 3 h ennen tunnin alkua, aamu- ja erikoistunneille edellisenä iltana. Peruuttamattomista varauksista joudumme perumaan maksun.


Muistathan, että voit osallistua myös melkein kaikille tunneillemme on-linena zoomin kautta - jolloin olet ikään kuin autenttisesti mukana tunnilla! Online-tunneille ilmoittautuminen ja peruutus myös viimeistään 3 h ennen tuntia, aamu- ja erikoistunneille ed. iltana, jotta ehdimme lähettää sinulle linkin tunnille.

Tunneillemme on myös 18.12. asti 5 osallistujan minimi (lähi- ja online-osallistujat yhteensä), jotta tunti toteutuu.


Seuraamme tarkoin viranomaisten ja thl:n ohjeita, jotta voimme turvallisesti jatkaa joogailua ja pitää huolta itsestämme ja toisistamme.bottom of page