top of page
Search
  • shohnle

PÄÄSIÄISJOOGAT ONLINESSA

LEMPEÄ PÄÄSIÄISJOOGA

PERJANTAINA 2.4.2021 KLO 10-11.45


Virittäydy pääsiäisen viettoon lempeän joogan parissa. Teemme pehmeän joogaharjoituksen ensin seisten ja sitten lattiatasossa, lopuksi rauhoitumme ja haemme harmoniaa pranayama-harjoituksella, jossa hengityksen avulla optimoimme kehon dynamiikkaa ja herätämme itsemme pääsiäiseen. Lempeä pääsiäisjooga vie vaikutukset solutasolle asti.

Harjoitus on hellävarainen ja soveltuu kaikille joogataustasta riippumatta. Ota mukaan oma huivi ja rento mieli!


ohjaajana: Erika Boström, RYT200-jooga- ja Shakta-joogaohjaaja


Hinta: 30 euroa tai 2 krt 10- tai 5 kerran kortista. Kausikortilla 25 e.


Tunti on online-tunti zoomin kautta. Sitova ilmoittautuminen to 1.4. klo 20 mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Linkin tunnille saat sähköpostiisi. Minimiosallistujamäärä 6 osallistujaa.


CORE & REST JOOGA

LAUANTAINA 3.4. 2021 KLO 10-11.45

Pääsiäislauantain aloittaa mieltä ja kehoa tasapainottava Core&Rest Jooga, joka yhdistää keskivartaloon keskittyvän joogaharjoituksen restoratiiviseen, palauttavaan joogaan.

CORE-osio keskittyy nimensä mukaisesti keskivartaloon ja tukilihaksiin. Annetuin eri vaihtoehdoin ja omaa kehoasi kuunnellen teet oman tasosi harjoituksesta.

REST-osio, eli restoratiivinen jooga opettaa päästämään irti. Se on passiivinen ja palauttava harjoitus, joka tarjoaa keholle mahdollisuuden syvään lepoon ja elpymiseen. Apuvälineitä käyttämällä luomme keholle tukea, ja asennoissa levätään lempeästi palautuen.

Ota harjoitukseen mukaan oman maton lisäksi villasukat, 2 kaulaliinaa, viltti, iso pyyhe ja juomapullo. Tunti sopii kaikille!


ohjaajana: Sanna Kokkonen-White, joogaopettaja (E-RYT 500, YACEP), -kouluttaja ja -mentori


Hinta: 30 euroa tai 2 krt 10- tai 5 kerran kortista. Kausikortilla 25 e. .

Haasta oma coresi ja antaudu palautumaan ja voimautumaan.


Tunti on online-tunti zoomin kautta. Sitova ilmoittautuminen pe 2.4. klo 20 mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Linkin tunnille saat sähköpostiisi. Minimiosallistujamäärä 6 osallistujaa.


SEASONAL JOOGA KEVÄT SPECIAL

MAANANTAINA 5.4.2021 KLO 10-11.15


Herätä keho ja mielesi kevääseen! Seasonal Jooga Kevät Special-tunnilla pysähdymme pääsiäisen ja nousevan kevään energian äärelle. Hengittelemme itsemme kevääseen ohjatun pranyaman (hengitysharjoituksen) kautta, teemme lempeän dynaamisen ja virtaavan harjoituksen, joka valmistaa kehosi energiat ja aineenvaihdunnan kevääseen, auttaa kehoasi puhdistumaan kuona-aineista, vahvistaa ja lisää kehosi joustavuutta ja rauhoitumme meditoiden antaen mielellekin mahdollisuuden löytää tasapaino ja rentous.

Sopii kelle tahansa, niin kokeneille joogeille kuin aloittelijoille ilman joogataustaa.


ohjaaja: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200-aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja, ayrveda elämäntaito-ohjaaja


hinta: 17 e tai 1 krt 10- tai 5 kerran kortista. Kausikortilla 12,50 e.


Tunti on online-tunti zoomin kautta. Sitova ilmoittautuminen su 4.4. klo 20 mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Linkin tunnille saat sähköpostiisi. Minimiosallistujamäärä 6 osallistujaa.


Lisäksi

SUNNUNTAINA 3.4.2021

klo 17-17 FlowJooga

klo 18.15-19.15 YinJooga

ohjaajana: Ville Tarpila
bottom of page