top of page
Search
  • shohnle

RASKAUSAJAN JOOGA

tiistaisin klo 18.00 – 19.15

23.8. – 20.9.2022: 5 krt


Raskausajan jooga auttaa sinua ja vauvaasi voimaan hyvin raskausaikana ja valmistaa synnytykseen. Raskausajan jooga voimauttaa niin kehoasi kuin mieltäsi ja kehittää kehotietoisuutta. Raskausjooga lempeästi vahvistaa, avaa ja rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Joogaharjoituksessa keskitymme erityisesti selän, lantion ja lonkkien ”hoitamiseen”, teemme hengitysharjoituksia ja rentoudumme ja rauhoitumme. Harjoitus on suunnattu myös raskauden mukanaan tuomien vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.


Tämän kurssin tavoite on valmistaa ja antaa vinkkejä ainutlaatuiseen hetkeesi, lapsesi syntymään. Kurssi soveltuu kaikille tuleville äideille, jo aiemmin jooganneille kuin vasta-alkajille.


Kurssille voit osallistua paikan päällä tai onlinena zoomin kautta. Saat myös nauhoitteen tunnista käyttöösi, jos et pysty osallistumaan johonkin kurssikertaan.


Pieni ryhmäkoko (max. 12 osallistujaa) antaa mahdollisuuden hlökohtaiseen opastukseen ja avustukseen jokaisen odottajan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.


ohjaajana: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja, pilatesohjaaja, ayurveda elämäntaito-ohjaaja


Hinta: 105 e


Lisätiedot ja kyselyt: sanna@zentila.fi. Ilmoittautumiset: www.varaaheti.fi/zentila (kohta kurssit)
bottom of page