top of page
Search
  • shohnle

Seasonal Jooga Early Summer – OnLine Special

perjantaina 29.5.2020 klo 17.30-19


Avaa kehosi ja mielesi alkukesän valolle, lämmölle, nousevalle energialle! Seasonal Jooga Early Summer Special -tunnilla herättelemme kehon energiavirtoja kohti kesää ja valmistamme kehoa ja mieltä vastaanottamaan kesän lämmön ja vahvan tulen energian. Avaamme ja vahvistamme sydäntämme, teemme intensiivisiä ja kokonaisvaltaisia venytyksiä fascialle, ja autamme kehoamme puhdistumaan kuona-aineista kiihdyttämällä aineenvaihduntaa, haemme joustavuutta ja elastisuutta niin mieleen kuin kehoommekin.


Tämä 1,5 h harjoituksessa hengittelemme itsemme kesään ohjatun pranyaman (hengitysharjoituksen) kautta, haastamme itseämme lempeästi dynaamisin ja virtaavin yang-asanoin, antaudumme avaaville ja rentouttaville yin-asanoille ja lopuksi haemme sisäistä tasapainoa ja rentoutta meditoiden.

Sopii kelle tahansa, niin kokeneille joogeille kuin aloittelijoille.


ohjaaja: Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200-aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja (valmistuminen kesällä 2020)


hinta: 15 e


Varaa paikkasi viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua: www.varaaheti.fi/zentila (maksu tapahtuu varauksen yhteydessä kortilla tai verkkopankin kautta). Minimiosallistujamäärä 5.


1 h ennen tunnin alkua saat varaussysteemissä antamaasi sähköpostiin linkin, jota kautta pääset klikkautumaan mukaan tunnille. Käytämme zoom-sovellutusta, joka toimii niin kännyssä, tabletilla tai tietokoneella.bottom of page