Search
  • shohnle

SOINTUKYLPY PERJANTAINA 13.11. KLO 18.45-19.45

Antaudu äänimaljojen värähtelyyn ja laskeudu syvään restoratiiviseen rentouden tilaan!

Sointukylpy toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Aloitamme tunnin kehoa, mieltä ja keskushermostoa rentouttavilla hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen teemme ohjatun kiitollisuus-onnellisuus-meditaation, minkä jälkeen antaudumme maljojen värähtelylle laskeutuen todelliseen, kokonaisvaltaisen syvään rentouden tilaan.

Sointukylpy tarjoaa sinulle matkan itseesi auttaen sinua rauhoittumaan, rentoutumaan ja löytämään yhteyden oman sisäiseen ääneesi, apua stressiin, ahdistukseen, unettomuuteen ja kehon jännitystilojen laukaisemiseen. Sointukylpy vahvistaa positiivisia tunteita ja auttaa sinua löytämään tämänhetkisestä elämästäsi kiitollisuutta ja onnellisuutta.

Sointukylpy vaikuttaa aivoaaltoihin saaden ne laskemaan ja nousemaan edestakaisin toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle, eli unen ja valvetilan rajamaastoon, joskus laskien aivoaallot jopa terapeuttisellle theta-tasolle asti. Sointukylpy saa kehosi yli sata triljoonaa solua värähtelemään kuljettaen sinut syvään rentouden tilaan.

Tunti on syvästi rentouttava ja soveltuu kaikille, sointukylpy sopii myös erinomaisesti raskaana oleville, tarjoten yhteisen elämyksen tulevalle äidille ja kohtukodissa asustavalle sikiölle.

ohjaaja: Suvituuli Pyhäjoki, RYT200-jooga- ja rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja

Hinta: 20 euroa tai 1 krt 10- tai 5 kerran kortista + 5 e. Kausikortilla 10 e.

Sitova ilmoittautuminen to 12.10. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti (max. 10 osallistujaa, min. 5 osallistujaa), joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi äänimaljojen hellään syleilyyn.