top of page
Search
  • shohnle

Synnytysvalmennus ja raskausjoogaa maanantaisin 18.3., 25.3. ja 1.4. klo 19.30-21.00

Updated: Jan 18, 2019

Mitä kehossa tapahtuu raskauden ja synnytyksen aikana? Miten valmistautua synnytykseen niin henkisesti kuin fyysisesti? Miten pitää huolta itsestä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen? Miten jatkaa joogaharjoitusta tai aloittaa joogaharrastus oman ja vauvan hyvinvoinnin tueksi?


3 kerran intensiivikurssi sisältää niin tietoa kuin käytännön harjoitusta auttaen sinua voimaan hyvin raskausaikana ja valmistaen sinua synnytyksen. Kurssi-ilta jakaantuu n. 40 min teoriaosuuteen ja n. 50 min raskausjooga-harjoitukseen.


Synnytysvalmennus valmistaa sinua ja vauvaasi tulevaan synnytykseen antamalla tietoa raskausajan muutoksista kehossasi, itse synnytyksestä, ja siitä miten voit itse valmistautua raskausajan muutoksiin ja synnytykseen. Käymme läpi synnytyksen etenemistä ja hormonien vaikutusta synnytyksen aikana ja tutustumme toiminnallisesti luonnonmukaisiin kivunlievityskeinoihin ja lääkkeellisiin kivunlievitysmenetelmiin.


Raskausjooga auttaa sinua ja vauvaasi voimaan hyvin raskausaikana ja valmistaa synnytykseen. Raskausjooga voimauttaa niin kehoasi kuin mieltäsi ja kehittää kehotietoisuutta. Raskausjooga lempeästi vahvistaa, avaa ja rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Joogaharjoituksessa keskitymme erityisesti selän, lantion ja lonkkien ”hoitamiseen”, teemme hengitysharjoituksia ja rentoudumme ja rauhoitumme. Harjoitus on erityisesti suunnattu raskauden mukanaan tuomien vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.


Tämän kurssin tavoite on valmistaa ja antaa vinkkejä ainutlaatuiseen hetkeesi, lapsesi syntymään. Kurssi soveltuu kaikille tuleville äideille, jo aiemmin jooganneille kuin vasta-alkajille.


ohjaajina:

Sanna Höhnle, osteopaatti AMK, RYT200 -aikuisten ja lasten joogaohjaaja, pilatesohjaaja, ayurveda elämäntaitoohjaaja

Emmi Suihkonen, kätilö ja terveydenhoitaja


Hinta: 70 e


Ilmoittautumiset ja lisäinfoa: sanna@zentila.fi tai 040-5037729bottom of page