Search
  • shohnle

Tervetuloa syksy ja syksyn lukkari!

Zen Tilan syyslukkari tarjoaa jokaiselle jotakin! Tuttujen suosikkien lisäksi meillä on uutuutena ihanan SuviTuulin ohjaama Meditaatio- ja rentoutus-tunti torstaina ja särmikkään Villen ohjaama miesten oma joogakurssi Joogaa Miehille keskiviikkona, uusi AamuJooga maanantaina ja pidennetty YinJooga sunnuntai-illassa.

Jatkamme myös online-tunteja, suurimmalle osalle lukkarin tunneista on mahdollista osallistua onlinena.


Jotta voimme kaikki hyvin, pysymme terveenä ja meidän kaikkien on turvallista tulla tunneille, niin ota kuppi teetä ja lue rauhassa nämä ohjeet tarkkaan läpi:


OHJEITA LÄHITUNNEILLE TULIJOILLE:


Tule tunnille ainoastaan terveenä. Aina, mutta erityisesti koronaviruksen vielä jyllätessä, on ehdottoman tärkeää, että et tule tunnille sairaana. Peruuta paikkasi viimeistään 3 h ennen tunnin alkua (aamutunnit ed. iltana).


Ota tunnille mukaan OMA matto, iso pyyhe ja juomapullo ja viltti. Zen Tilan välineet ovat rajoitetusti käytössä (viltit eivät ole käytössä, bolstereiden päälle tarvitset oman ison pyyhkeen). Hygieniasyistä edelleen tee- ja muu tarjoilu ovat tauolla.

Tullessasi tunnille käy pesemässä kädet tai käytä käsidesiä.


Puhtaus ja hygieenisuus ovat aina olleet meille kunnia-asia. Nyt koronavirusaikana kiinnitämme erityistä huomiota hygieenisuuteen ja samaa kauniisti pyydämme myös teiltä.


OHJEITA ONLINE-TUNNEILLE OSALLISTUJILLE:


Ilmoittaudu tunnille viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin ehdit saada sähköpostiisi linkin zoom-lähetykseen, jota kautta pääset osallistumaan tunnille. Online-tunti järjestetään, jos lähitunnille on vähintään 4 osallistujaa. Käytä joko voimassa olevaa korttiasi, klikkaa varausjärjestelmässä ”varaa ja maksa” tai jos sinulla ei ole korttia, osta haluamasi kortti varausjärjestelmästä ja ilmoittaudu tunnille ja maksa tunti ostamallasi kortilla.


YLEISIÄ OHJEITA:

Tuntivaraukset www.varaaheti.fi/zentila niin lähi- kuin online-tunnille. Voit peruuttaa lähi- ja onlinetunnin 3 h ennen tunnin alkamista (aamutunnit edellisenä iltana), tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen ja joudumme myös veloittamaan tunnin – näin varmistamme, että kaikki halukkaat pääsevät tunnille, eikä rajalliset lähipaikat jää käyttämättä.


Sydämellisesti tervetuloa tunneillemme - kovasti odotamme jälleennäkemistä!