top of page
Search
  • shohnle

Tervetuloa tunneillemme onlineen ja paikan päälle (rajoitettu pienryhmä)!

Tietoa liittyen Zen Tilan toimintaan vallitsevassa koronatilanteessa:


Avin päätöksen mukaisesti yksityiset liikuntasalit voivat jatkaa toimintaansa niin, että samanaikaisesti tilassa voi olla maximissaan 10 henkilöä. Näin ollen myös me Zen Tilassa jatkamme toimintaamme "tämän hetken normaalisti", voit osallistua tunneillemme joko paikan päällä tai onlinessa zoomin kautta.


Lähitunneilla ryhmäkokomme on rajoitettu 1.3. alkaen jatkuen toistaiseksi 7 lähiosallistujaan, jotta voimme pitää huolta riittäväistä turvaväleistä.

Siivoamme ja desinfioimme pintoja tunnollisesti, muistathan tunnille tullessasi pestä kädet ja käyttää käsidesiä, jota on tarjolla. Välineemme ovat hygieniasyistä rajoitetusti käytössä, ota mukaan oma joogamatto, viltti, iso pyyhe ja vesipullo.

Tuntiessasi olosi yhtään kipeäksi tai jos perheessäsi tai lähipiirissäsi on korona-altistus, jää silloin kotiin. Voit peruuttaa tuntipaikkasi 3 h ennen tunnin alkua, aamu- ja erikoistunneille edellisenä iltana. Peruuttamattomista varauksista joudumme perumaan maksun.


Kaikille tunneillemme voit osaalistua on-linena zoomin kautta - jolloin olet ikään kuin autenttisesti mukana tunnilla! Online-tunneille ilmoittautuminen ja peruutus myös viimeistään 3 h ennen tuntia, aamu- ja erikoistunneille ed. iltana, jotta ehdimme lähettää sinulle linkin tunnille.


Tunneillemme on 6 osallistujan minimi (lähi- ja online-osallistujat yhteensä), jotta tunti toteutuu.


Seuraamme ja noudatamme tarkoin viranomaisten, AVIN, STM:n ja THL:N ohjeita, jotta voimme turvallisesti jatkaa joogailua ja pitää huolta itsestämme ja toisistamme.


Tämä aika koettelee meitä kaikkia niin ihan fyysisesti mutta erityisesti myös henkisesti. Uskotaan ja luotetaan tulevaan ja toivotaan, että paremmat ajat koittavat pian.


Voimia, jaksamista, tsemppiä ja terveyttä meille kaikille!bottom of page