top of page
Search
  • shohnle

Tuntimme siirtyvät onlineen 1.-14.4.

AVI:n päätöksen mukaan yksityiset liikuntatilat suljetaan 14.4.2021 saakka. Näin ollen Zen Tilan tunnit jatkuvat onlinessa 14.4. saakka, mutta ajalla 1.4. - 14.4. ei ole mahdollisuutta tulla joogamaan paikan päälle Zen Tilan. Jos vielä et ole kokeillut online-joogaa, haasta itsesi! Online-tunnit tarjoavat sinulle mahdollisuuden pitää yllä hyvinvointiasi ja jatkaa harjoitustasi.


Lukujärjestykseemme tulee pieniä muutoksia. Paikan online-tunnille voit varata tutusti www.varaheti.fi/zentila - kohdasta online-tunnit. Korttisi on normaalisti voimassa ja tuntimaksu napataan tutusti korteilta, uuden kortin voit ostaa varaussysteemistä kohdasta prepaid-kortit.


Ilmoittautuminen 8 h ennen tunnin alkua, aamutunneilla ed. iltana ja erikoistunneilla oma ilmoittautumisaikansa. Minimiosallistujamäärä 6 hlö (tai joillain tunneilla alempi), maximia ei ole!


TALLENNEBONUS!! Jos et pääse osallistumaan tunnille tunnin ajankohtana, sinulla on mahdollisuus saada tunnista tallenne, jonka voit tehdä sinulle sopivana ajankohtana (voimassa 2 pv). Tällöin ilmoittaudu tunnille ja maksa normaalisti ja laita tallennepyyntö sähköpostilla info@zentila.fi, niin lähetämme sinulle tallenteen tunnin jälkeen.


Pidä huoli itsestäsi ja jatka joogaharrastustasi. Me Zen Tilan ohjaajat odotamme Sinua ilolla online-tunnilla! Tässä kovin haastavassa tilanteessa yritämme selvitä...
bottom of page