top of page
Search
  • shohnle

Voimaannuttava taidepaja – luo oma voimaeläimesi lauantaina 21.9. klo 10.30-12.30

Voimaannuttavassa taidepajassa löydät luovuuden, joka vaikuttaa positiivisesti elämäsi jokaisella osa-alueella. Vapaudut vanhasta energiasta ja mielesi avautuu uusille elämän mahdollisuuksille ja voimaannut elämään tässä hetkessä ilman arjen kiirettä ja suorittamista. Voimaeläintyöpaja johdattaa sinut itsesi ja oman luovuutesi äärelle ladaten akkujasi.


Taidepaja alkaa rentoutuksella ja meditaatiolla, minkä jälkeen maalaat ja koristelet kauniin taideteoksen, oman voimaeläimesi, yksilöllisesti valmistetuista 3D-taulupohjista. Pajan aikana saat myös henkilökohtaisen intuitiivisen energiahoidon, energiakenttäsi puhdistetaan Palosanton pyhällä savulla ja luovuutesi heräämistä tuetaan eteerisillä öljyillä.


Voit halutessasi kierrättää tauluusi oman korun tai voimaannuttavan kiven tai kristallin - tuo tällöin oma koristeesi mukaan pajaan, muutoin kaikki materiaalit odottavat sinua valmiina. Voimaeläinvaihtoehtoina on pöllö, gekko, oinas, hirvi, kala tai yksisarvinen eläin, kutakin on varattu 2 kpl varattu pajaan. Jos etukäteen haluat varata itsellesi jonkun näistä, ota yhteys: sininensulkataide@gmail.com.


Hinta: 55 e tai 5 krt 10 kerran kortista sisältäen tarvikkeet


Ohjaajana: Veera Nissi, Sininen Sulka, intuitiivinen energiahoitaja ja taiteilija (www.facebook.com/sininensulka ja www.instagram.com/sininen_sulka)


Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen ke 18.9. mennessä: www.varaaheti.fi/zentila. Paikkoja rajoitetusti (max. 12 osallistujaa, min. 4 osallistujaa), joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi tähän ainutlaatuiseen Voimaannuttavaan taidepajaan!


Tervetuloa voimaantumaan ja löytämään oma luovuutesi ja sisin äänesi ja harmoniaa elämään!bottom of page